20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

O Όρκος: Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι έχει γιο

Ειδήσεις Ελλάδα

O Όρκος: Ο Φίλιππος ανακαλύπτει τα γράμματα της Μαριτίνας στο κελί του Ιάγου και μαθαίνει τι ήθελε να του πει όταν πηγαίνει στο επισκεπτήριο.

Παράλληλα, ο Ραφαήλ και η Θάλεια προσπαθούν να μάθουν τη σχέση της «Architect» με τη διοίκησή του νοσοκομείου και το κύκλωμα, ενώ ο Σιρχάν δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ραζή.

O όρκος

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και ο Φίλιππος Ραζής έχει βρει πλέον τα πατήματα του πίσω από τα σίδερα της φυλακής, βάζοντας σε τάξη την πτέρυγά στην οποία βρίσκεται. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι εντάσεις, καθώς κάποια στιγμή ο Ιάγος θυμώνει και επιτίθεται στον Τζέλο. Τότε ο Φίλιππος, θέλοντας να γλιτώσει από τον επικίνδυνο άντρα τον συγκάτοικό του στο κελί, κάνει στον αρχηγό της φυλακής μία πρόταση, ζητώντας του να προβούν σέ μία συμφωνία. Αν αφήσει ο Ιάγος ήσυχο τον Τζέλο, ο Φίλιππος προτίθεται να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του, καθώς ο άντρας αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα. Εκείνος συμφωνεί και ξεκινάει η θεραπεία.

Ο όρκος

Όμως, όσο ο Φίλιππος βοηθάει τον Ιάγο, τηρώντας την υπόσχεση που του έδωσε, βρίσκει τυχαία στο δωμάτιο του συγκρατούμενού του τα γράμματα της Μαριτίνας και γίνεται έξαλλος μαζί του. Αφού τα πάρει στα χέρια του, αμέσως τα ανοίγει ένα-ένα για να τα διαβάσει με περίσσια προσοχή. Τότε ανακαλύπτει έκπληκτος τι ήθελε να του πει όταν πήγαινε στο επισκεπτήριο της φυλακής. Ότι δηλαδή έγινε πατέρας ενός παιδιού το διάστημα που βρίσκεται μέσα στη φυλακή. 0 Φίλιππος παθαίνει σοκ και μετανιώνει που όσες φορές η σύζυγός του προσπάθησε να τον συναντήσει αρνήθηκε να τη δει, νομίζοντας ότι έτσι την προστατεύει.

Ο όρκος

Στη συνέχεια, ψάχνει να βρει τη Μαριτίνα για να μιλήσουν και ζητάει βοήθεια από τον Ραφαήλ. Όμως ο φίλος του τού αποκαλύπτει ότι η γυναίκα έχει πλέον προχωρήσει τη ζωή της και έχει σχέση με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους. 0 Φίλιππος καταρρακώνεται με τα νέα και βυθίζεται στη θλίψη. Οι μέρες περνούν και ο αρχιφύλακας, ο Σέργιος, συνεχίζει να του πηγαίνει κόντρα, ώσπου ο γιατρός τον βοηθάει σε μια κρίσιμη στιγμή. Τις επόμενες ημέρες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος, βλέποντας την κατάστασή του, αποφασίζει να συμβάλει στο να τελειώσει το μαρτύριο του Φίλιππου και του δίνει ένα κινητό τηλέφωνο για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό