17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

O Φώτης Σεργουλόπουλος έρχεται απόψε στο «Καλύτερα αργά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έρχεται απόψε το βράδυ στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, μιλά για όλα στην Αθηναΐδα Νέγκα, και μεταξύ άλλων αναφέρεται στις σκέψεις που έκανε πριν τον ερχομό του γιου του στη ζωή: 

«Είχα το στερεότυπο ότι εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω πατέρας αλλά ήρθε η στιγμή να γίνει», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ τοποθετείται και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να ψηφιστεί, διότι θα φέρει την ισότητα στους ανθρώπους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δηλώνει ακόμα πως το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν είναι ιδεολογία, ενώ αναφέρει πως η επιστήμη είναι αποστομωτική και εξακολουθούμε να ακούμε γνώμες από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν.

Τέλος, ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στην τηλεόραση λέει στην Αθηναίδα Νέγκα, πως δεν θα έκανε οτιδήποτε έχει να κάνει με μια μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος, ενώ πιστεύει πως το να δεις κάτι ξανά, με τους ίδιους ανθρώπους πιο γερασμένους, δεν είναι πια το ίδιο «brand».

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «Καλύτερα Αργά», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων έρχεται και απόψε στο Action 24 αλλά και κάθε Τρίτη έως την Παρασκευή 00:00 – 01:00, με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Η έμπειρη Δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό