20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

O Τραμπ σχολίαζε την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να καυχήθηκε σε στενούς συνεργάτες του ότι είχε πληροφορίες για την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν , σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Rolling Stone»,

Το περιοδικό επικαλείται έγγραφα που κατέσχεσε το FBI στην επιδρομή του στην κατοικία του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο στις αρχές Αυγούστου.

Το αρχείο, με την ένδειξη “Info re: President of France,” ήταν κλειδωμένο.

Δεν είναι σαφές εάν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τις πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή του Μακρόν από τα κατασχεθέντα έγγραφα. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να καυχήθηκε σε στενούς του συνεργάτες σε αρκετές περιπτώσεις -τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο- ότι οι λεπτομέρειες προέρχονταν από απόρρητα έγγραφα. Ο Τραμπ φέρεται μάλιστα να μίλησε για «απρεπή» συμπεριφορά του Γάλλου προέδρου, «που δεν γνωρίζουν πολλοί», δήλωσαν δύο ανώνυμες πηγές στο αμερικανικό περιοδικό.

Η ύπαρξη των εμπιστευτικών απόρρητων πληροφοριών λέγεται ότι πυροδότησε μια «διατλαντική διαμάχη» μεταξύ Ουάσιγκτον και Παρισιού. Σύμφωνα με το περιοδικό, και οι δύο πλευρές προσπαθούν να μάθουν τι μπορεί να είχε μάθει ο Τραμπ για τον Μακρόν.Εκπρόσωπος της γαλλικής πρεσβείας περιορίστηκε να δηλώσει : «Δεν σχολιάζουμε τις δικαστικές διαδικασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρεσβεία δεν ζήτησε από τη διοίκηση πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοικία του πρώην προέδρου Τραμπ».

Τόσο το Στέιτ Ντηπάρτμεντ όσο και το γραφείο του Τραμπ,δεν θέλησαν να σχολιάσουν τις αναφορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό