23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

O Στέφανος Κασσελάκης με τρυπάνι στο χέρι λίγο πριν από το κρίσιμο Συνέδριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο γήπεδο το Ταε Κβον Ντο χτυπά από σήμερα το απόγευμα η «καρδιά» του ΣΥΡΙΖΑ. Το 4ο Συνέδριο του κόμματος ξεκινά μέσα σε ένα απόλυτα ηλεκτρισμένο κλίμα έπειτα από μία μακρά περίοδο αναταράξεων και εσωκομματικών τριβών που διήρκησαν μέχρι τις τελευταίες ώρες. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης  που λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα πριν από την κορυφαία εσωκομματική διαδικασία θα απευθυνθεί στα στελέχη αλλά και στη βάση του κόμματος – περιγράφοντας τα όσα έχει στο μυαλό του για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι της ευρωεκλογές, τον πολιτικό προσανατολισμό αλλά και την κομματική μορφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τα φώτα είναι στραμμένα, μοιραία, στην ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη,  σε συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστήσει στο εσωκομματικό μπρα ντε φερ και φυσικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα Social Μedia ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται με σπορ ένδυση μέσα στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου να συμμετέχει στις εργασίες για την προετοιμασία του Συνεδρίου, κρατώντας ακόμα και τρυπάνι ενώ καλεί όλους τους πολίτες και όχι μόνο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθήσουν την αποψινή ομιλία του που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. 

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό