16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

O Σον απέρριψε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσο περνά ο καιρός, ολοένα και μεγαλώνει η λίστα των πρωτοκλασάτων παικτών που αφήνουν τα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας δελεαστεί από το χρυσάφι που στρώνουν στα πόδια τους οι Σαουδάραβες.

Σε αυτή την λίστα, πάντως, δεν θα δούμε το όνομα του Σον, καθώς ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής παραμένει πιστός στη Τότεναμ και δεν βλέπει τον εαυτό του στη Μέση Ανατολή.

«Μάλλον αν ήθελα να πάω εκεί θα ήμουν εκεί, όχι εδώ. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Προφανώς τα χρήματα είναι επίσης σημαντικά, αλλά ονειρεύομαι να παίξω στην Premier League και να κάνω πολλά πράγματα ακόμα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ειδικά την περασμένη σεζόν υπέφερα σωματικά. Αυτός δεν είναι ο Sonny που ξέρω. Θέλω λοιπόν να αποδείξω ότι αυτή τη σεζόν είμαι ο Sonny που όλοι ξέρουμε. Θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όπου ανήκω.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, κάτι που είναι πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η Premier League εξακολουθεί να αποτελεί το όνειρο μου να παίζω και ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό