16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

O Σκυλακάκης έπεσε στον πιο ακριβό πάροχο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο έρωτας, ο βήχας και οι… τιμές των παρόχων δεν κρύβονται». Στα….μανταλάκια κρέμασε τον πάροχο ενέργειας που έχει στο σπίτι του, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης. 

Ο υπουργός ο οποίος, όπως έχει πει θα παραμείνει επί του παρόντος στο πράσινο τιμολόγιο ρεύματος, έπεσε στον πιο ακριβό πάροχο που με μία γρήγορη ματιά αμέσως φαίνεται ποιος είναι και προειδοποίησε: «Του δίνω ένα μήνα, περιμένω μείωση τιμών, αλλιώς φεύγω…. είπε ο κ. Σκυλακάκης στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. 

Οι χρεώσεις ανά εταιρία

«Το θέμα είναι να μην έχει ακριβό πάροχο, πλέον από τη σύγκριση τιμολογίων περνάμε στη σύγκριση μεταξύ παρόχων. Οι ακριβοί θα ξεσκεπάζονται» είπε ο κ. Σκυλακάκης. Ο υπουργός Ενέργειας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να παρέμβει εκ νέου σε περίπτωση κάποιας μεγάλης ενεργειακής κρίσης, σημειώνοντας ωστόσο πως οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή οδηγούν σε πιο φθηνά τιμολόγια από εκείνα των επιδοτήσεων, εν μέσω της πρώτης και σοβαρής κρίσης. 

Οι πολίτες ανά μήνα θα ενημερώνονται για τιμές των παρόχων προκειμένου να κάνουν την τελική τους επιλογή. Εξαιρείται το μπλε τιμολόγιο, με τη σταθερή τιμή, το οποίο για να ακυρώσει ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει συγκεκριμένη ρήτρα. 

Υπενθυμίζεται πως εάν κάποιος πελάτης δεν δηλώσει προτίμηση χρώματος τιμολογίου έως τα τέλη Ιανουαρίου, τότε αυτομάτως θα ενταχθεί στο πράσινο τιμολόγιο, το οποίο και πάλι θα μπορεί να αλλάξει σε έναν μήνα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό