14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε on air συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Καλεσμένος στο «Love it» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ηλίας Μπόγδανος, οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι, που ήταν η μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Τότε εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος του ζήτησε on air συγγνώμη, με τον νικητή του Survivor να την κάνει δεκτή και να δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος και τότε εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».

 

Στη συνέχεα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που τον στήριξε όσο ήταν στο Survivor.

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας.

Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα. Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  σας πηγαίνει παντού

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό