18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

O «δράκος των ασανσέρ» επιτίθεται σε ανήλικες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών ερευνά η Ελληνική Αστυνομία, μετά από δύο καταγγελίες από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13 ετών και 14 ετών κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας αφού τις θώπευσε τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να έχει σημάνει συναγερμό, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα.

Η πρώτη καταγγελία σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έγινε από μια 13χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας. Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, της έκανε χαρακτηριστικά χειρονομία ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Η ανήλικη κοπέλα έδωσε περιγραφές στους αστυνομικούς, ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός.

Η δεύτερη καταγγελία

Η ανησυχία έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένα δεύτερο κοριτσάκι 14ετών με καταγωγή από την Αλβανία αναφέροντας ότι σε έναν άλλο δρόμο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας.

Όπως είπε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, ο άνδρας προσπάθησε να μιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει, μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά. Την ώρα που έσβησαν τα φώτα του ανελκυστήρα, ο άγνωστος άνδρας τη θώπευσε στο στήθος, με την 14χρονη να φωνάζει για βοήθεια.

Ο δράστης επιχείρησε τότε να της κλείσει το στόμα, όμως το νεαρό κορίτσι κατάφερε να διαφύγει προς το διαμέρισμα που μένει, με τον δράστη να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα ο δράστης των δύο επιθέσεων να είναι το ίδιο πρόσωπο, καθώς οι περιγραφές των δύο κοριτσιών για το προφίλ του δράστη έχουν αρκετές ομοιότητες, ενώ και τα δύο σημεία των επιθέσεων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί έχουν περιγραφές και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό