28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

notos: “THE FASHION BOX” Ένα νέο fashion destination εγκαινιάστηκε στο πολυκατάστημα notos Θεσ/νικης

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το “THE FASHION BOX”, το οποίο είναι το νέο shop in a shop στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος notos στη Θεσσαλονίκη.

Το πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε πρόσφατα το επίσημο opening ενός νέου fashion destination, με ένα fashionable event στο οποίο παρευρέθηκαν λάτρεις της μόδας, φίλοι και γνωστοί του εμπορικού χώρου, καθώς και επιχειρηματίες, τοπικές αρχές, media, KOLs και influencers.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το “THE FASHION BOX”, το οποίο είναι το νέο shop in a shop στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος notos στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας contemporary νέος χώρος, όπου συγκεντρώνει όλα τα νέα γυναικεία fashion brands και trends, όπως: Favorite Daughter, Herve Leger, Iro, Marques Almeida, Rixo, Stine Goya, August, Nimo, Adolfo Dominguez, ΜΕ369, Jimmy Crystal New York.

Τη μουσική επιμέλεια του event ανέλαβε η γνωστή DJ Άννα Μαρία Παπαγιάννη, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας με ανεβαστικούς ρυθμούς, ενώ τη βραδιά πλαισίωσαν οι εκλεπτυσμένες γεύσεις του B.Exclusive Catering με τη φροντίδα της Χρύσας Κονιόρδου, καθώς και τα δροσιστικά cocktails με την ευγενική χορηγία της Campari Hellas μέσω του Ιταλικού aperitif Aperol Spritz και με το μήνυμα “Join the Joy”, τα οποία ενθουσίασαν τους καλεσμένους.

#notosofficial #notosfashionbox #AperolSpritz #JoinTheJoy

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, TikTok & Youtube.

IG: @notosofficial, FB:@notosGreece TikTok: @notos_official YouTube: @notosofficial

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό