16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Nothing Phone (2a): Νέο leak αποκαλύπτει wallpapers και specs της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Nέο leak για το επερχόμενο Phone (2a) από τη Nothing έρχεται να δώσει στοιχεία για τις προδιαγραφές της κάμερας, τα χρώματα και τα προεπιλεγμένα wallpaper της συσκευής.

Σύμφωνα με το Smartprix, σε συνεργασία με την αξιόπιστη tipster Kamila Wojciechowska, το Phone (2a) διαθέτει σύστημα διπλής πίσω κάμερας, με έναν κύριο αισθητήρα Samsung S5KGN9 50MP με μέγεθος 1/1,5 ίντσας και μέγεθος pixel 1,0 micron. Αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται καθαρές λεπτομέρειες και απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Ο δεύτερος αισθητήρας θα είναι ένας 50MP Samsung S5KJN1 Ultrawide.

Όσον αφορά στις selfie, έχουμε μια κάμερα Sony IMX615 32MP, ίδια με αυτήν στο OnePlus 10.

Meet the Nothing Phone (2a)!

Model: A142.Codenames: Pacman / Aero(dactyl?).

Nothing’s next phone comes with a Mediatek SoC for the first time. The Mediatek Dimensity 7200. It has 3 Glyph parts, and a brand new design.

Launch event at MWC? pic.twitter.com/UTwk2bUjjA

— Dylan Roussel (@evowizz) December 15, 2023

Ακόμα, το τηλέφωνο διαθέτει πάνελ AMOLED 120Hz με ανάλυση 1084×2412. Λέγεται ότι κατασκευάζεται από τη Visionox και την BOE στην Κίνα και φημολογείται ότι έχει μέγεθος 6,7 ίντσες.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής, το Phone (2a) λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα προσαρμοσμένα για την Ινδία, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και το παγκόσμιο κοινό. Αυτή η ευρύτερη προσέγγιση σηματοδοτεί τη φιλοδοξία της Nothing να κατακτήσει την αγορά της μεσαίας κατηγορίας τηλεφώνων σε ευρύτερη κλίμακα.

Η συσκευή φέρεται να είναι διαθέσιμη σε μαύρο και άσπρο, με πιθανότητα να έρθει ακόμα μια απόχρωση, άγνωστη μέχρι στιγμής. Επίσης, έχουν διαρρεύσει οι προφορτωμένες ταπετσαρίες. Με τις εύστοχες ονομασίες «Ruxe», «Nexul», «Azunim White», «Orbique», «Rubrane Black», «Ambra» και «Virmar» αντικατοπτρίζουν την μοντέρνα αισθητική του τηλεφώνου.

Η επίσημη αποκάλυψη του Nothing Phone (2a) λέγεται ότι θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2024, στην εκδήλωση “Nothing to See” στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό