20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Nothing Phone (2a): Μοναδική AR unboxing εμπειρία στο Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προωθητική καμπάνια της Nothing για το Phone (2a) συνεχίζεται, με την τελευταία διαφήμιση να κάνει AR unboxing της επερχόμενης συσκευής.

Η ομάδα μάρκετινγκ της Nothing έχει τοποθετήσει αφίσες Phone (2a) σε όλο το Λονδίνο και μια συγκεκριμένη κοντά στην Old Street έχει τη νέα κάμερα της συσκευής και μια εντυπωσιακή απόδοση AR της συσκευής στο κουτί λιανικής της.

An unboxing like no other. Phone (2a) just dropped in London.

Launching 5 March. pic.twitter.com/7hcb4ELYMG

— Nothing (@nothing) February 26, 2024

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του smartphone από τη Nothing, παρά το γεγονός ότι render που διέρρευσαν έχουν επιβεβαιώσει τη σχεδίαση της συσκευής. Βλέπουμε τις κεντραρισμένες διπλές κάμερες και τα τρία φώτα Glyph στο πίσω μέρος σε δράση. Φαίνεται ακόμα ότι δεν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αφού δεν βλέπουμε στρογγυλό πηνίο φόρτισης.

Το Phone (2a) αναμένεται να κυκλοφορήσει με AMOLED 6,7 ιντσών (FHD+ 120 Hz) σε συνδυασμό με MediaTek Dimensity 7200 Pro, 8/12 GB RAM και ένα ζευγάρι κάμερες 50 MP. Προηγούμενες φήμες προτείνουν μια τιμή στην περιοχή των 349 €, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 5 Μαρτίου για να το επιβεβαιώσουμε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό