20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Nothing Phone (2a): Επιβίωσε από δοκιμασία πτώσης με ελάχιστες γρατσουνιές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a) είναι το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone της εταιρείας και έπρεπε να κάνει κάποιες εκπτώσεις συγκριτικά με τα πιο premium Nothing Phone 1 και Nothing Phone 2. Μπορεί να έχει Gorilla Glass 5 στο μπροστινό μέρος και αλουμινένιο μεσαίο πλαίσιο, αλλά το πίσω μέρος είναι πλαστικό.

Το PBKreviews υπέβαλε το smarphone σε δοκιμασίες αποδεικνύοντας ότι δεν είναι λιγότερο ανθεκτικό λόγω της κατασκευής του. Είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και πάνω από το 50% των πλαστικών ανακυκλώνονται επίσης. Ουσιαστικά, το Phone (2a) χρησιμοποιεί υλικά που έχουν απομείνει από την κατασκευή των buds Nothing Ear (2).

Στο βίντεο φαίνεται πως, μετά από αρκετές πτώσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά από μερικές γρατσουνιές . Το Gorilla Glass 5 στο μπροστινό μέρος μπορεί να κυκλοφόρησε το 2016, αλλά αποδείχθηκε αρκετό.

Το μεσαίο πλαίσιο μπορεί να είναι αλουμίνιο αλλά είναι καλυμμένο με βαφή. Ωστόσο, το χρώμα άντεξε πολύ καλά, όπως και η πλαστική πλάτη πέφτοντας στο πεζοδρόμιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό