23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Nothing Phone (2a): Έφτασε τις 60 χιλιάδες πωλήσεις σε 60 λεπτά – Θα επιτρέπει κρυφή καταγραφή κλήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a), που ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα, κυκλοφόρησε και πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων. Η εταιρεία σημείωσε πως περισσότερες από 60.000 μονάδες παραγγέλθηκαν την πρώτη ώρα διαθεσιμότητας.

Η Nothing κάνει παράλληλα διαθέσιμο και το Nothing OS 2.5.3 στο Phone (2a) ως ενημέρωση της πρώτης ημέρας, εκτός συσκευασίας. Έρχεται με υποστήριξη για Ultra XDR στην κάμερα, βελτιώνει την απόδοση της εφαρμογής της κάμερας συνολικά και φέρνει “πολλαπλές βελτιώσεις στο HDR, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια της μπροστινής κάμερας”.

Just out and already a new update.

Introducing Nothing OS 2.5.3 for Phone (2a). With improved camera performance, smoother operation, and handy new widgets.

To update, head to Settings > System > System Update pic.twitter.com/5HcP3BaOOi

— Nothing (@nothing) March 11, 2024

Η απόδοση της εφαρμογής στο παρασκήνιο είναι καλύτερη, όπως και η εμπειρία της οθόνης αφής, και μπορείτε επίσης να περιμένετε “συνολικές βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη και τα animations”, μαζί με μια ρύθμιση απτικού επιπέδου. Υπάρχουν επίσης τρία νέα widgets – Κάμερα, Μπαταρία και Εγγραφή.

Συγκεκριμένα η Εγγραφή (Recorder) σας επιτρέπει να ηχογραφείτε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς το άλλο μέρος να γνωρίζει τι κάνετε, μια λειτουργία που θα μπορούσε να αποδειχθεί αμφιλεγόμενη, καθώς μπορεί να είναι παράνομη σε ορισμένα μέρη.

Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ, 11 πολιτείες απαιτούν τη συναίνεση δύο μερών για την καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ειδοποιήσετε το άλλο μέρος ότι ηχογραφείτε και να μην το κάνετε εάν δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη του. Στην Ευρώπη, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία έχουν επίσης κανόνα συναίνεσης δύο μερών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό