16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Nothing Phone (2): Συνεργασία με τους Swedish House Mafia για Glyph Sound Pack

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nothing Phone (2) θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Ιουλίου και, όσο πλησιάζουμε σε αυτή την ημερομηνία, η Nothing δίνει σχεδόν καθημερινά “τυράκι” στο καταναλωτικό κοινό.

Τώρα, ανακοινώθηκε πως το συγκρότημα της house ηλεκτρονικής μουσικής Swedish House Mafia έχει συνθέσει ένα αποκλειστικό Glyph Sound Pack για την επερχόμενη συσκευή. Μια γεύση από αυτή τη σύνθεση μπορούμε να πάρουμε από το κλιπ που βρίσκεται ενσωματωμένο στο tweet.

Ακόμα, το Nothing Phone (2) θα κυκλοφορήσει με ενσωματωμένο το νέο Glyph Composer ενσωματωμένο, το οποίο σας επιτρέπει να εξατομικεύετε και να αναμιγνύετε τους προσαρμοσμένους ήχους του Swedish House Mafia. Πατώντας τους διαφορετικούς ήχους και φώτα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας Glyph ringtones.

Nothing x Swedish House Mafia@swedishousemfia have composed an exclusive Glyph Sound Pack for Phone (2), giving you a taste of what’s coming up.

With the new Glyph Composer, you can personalise and remix Swedish House Mafia’s custom sounds. Tap the pads to trigger different… pic.twitter.com/ODbtj04AAm

— Nothing (@nothing) June 26, 2023

Το Glyph Composer θα το αποκτήσει και το Nothing Phone (1) αλλά το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Από το βίντεο μπορούμε να δούμε ότι το Nothing Phone (2) δεν έχει κυρτή οθόνη, παίρνοντας έμπνευση, όπως και ο προκάτοχός του, από το iPhone. Και τα πλαϊνά, επίσης, είναι επίπεδα και φαίνεται να υπάρχουν μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος για άλλη μια φορά. Η κάμερα selfie φαίνεται επίσης να είναι τοποθετημένη στο κέντρο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό