18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Nintendo και Sony συνεργάζονται για live-action ταινία Zelda!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει μια live-action ταινία βασισμένη στο The Legend of Zelda και μάλιστα σε συνεργασία με τη Sony! Φαίνεται ότι η τεράστια επιτυχία του The Super Mario Bros. Movie (πάνω από $1 δισ. στο box office) άνοιξε την όρεξη στην εταιρεία για περισσότερες κινηματογραφικές μεταφορές των IPs της, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε πως θα τολμήσει μια live-action παραγωγή για το Zelda.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι την παραγωγή θα αναλάβει ο δημιουργός της σειράς, Shigeru Miyamoto, μαζί με τον Avi Arad (Morbius, Venom, Spider-Man 3 κλπ.), ενώ η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Wes Ball (Kingdom of the Planet of the Apes). Η χρηματοδότηση θα γίνει από τις Nintendo και Sony Pictures Entertainment, με τη Sony να αναλαμβάνει την διανομή στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση, αν δηλαδή θα βασιστεί σε ένα από τα πολλά Zelda ή αν θα γίνει ένα πάντρεμα των ιστοριών ή αν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο, ούτε για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν. Υποθέτουμε ότι θα χρειαστεί να περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να το δούμε στους κινηματογράφους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό