18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

NBA: Τρομεροί Μάβερικς – Μοιράζουν ασύλληπτο ποσό στους υπαλλήλους της ομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

 Είτε αγαπάει κάποιος το NBA είτε όχι, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Εκεί όπου όλοι οι παίκτες, είτε είναι Αμερικοί ή Ευρωπαίοι, έχουν ως στόχο να παίξουν στην καριέρα τους.

Μερικές φορές στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, οι ομάδες κάνουν κάποιες πρωτοποριακές κινήσεις, που μπορεί να μην αφορά το αθλητικό κομμάτι, αλλά αξίζουν την αναγνώριση. Στην προκειμένη περίπτωση, τα credits πάνε στους Μάβερικς.

Ο Μαρκ Κούμπαν μπορεί πριν από μέρες να παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «Μαβς», ωστόσο δεν θέλησε να φύγει χωρίς να κάνει μία σπουδαία κίνηση. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να στείλει ένα email σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας, να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να ενημερώσει ότι θα μοιράσει σε μπόνους το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Δείτε το μήνυμά του Κούμπαν:

«Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την σκληρή δουλειά που κάνατε για να γίνουν οι Ντάλας Μάβερικς ένας υπέροχος οργανισμός, κάθε ένας από εσάς θα λάβει ένα bonus από μένα, την οικογένεια της Μίριαμ Άντελσον και την οικογένεια των Σίβαν και Πάτρικ Ντουμόντ. Στο σύνολο, θα δώσουμε περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια σε bonus, σε όλους εσάς».

Last month, Mark Cuban sold a majority stake in the Dallas Mavericks at a $3.5 billion valuation.

Today, Cuban emailed all Mavericks employees, letting them know the team will be paying them approximately $35 million in bonuses.

That’s awesome 👏

(h/t @espn_macmahon) pic.twitter.com/jKPy8wDINg

— Joe Pompliano (@JoePompliano) January 5, 2024

Μία σπουδαία κίνηση που δείχνει και πόσο υγιές σωματείο είναι τα τελευταία χρόνια οι Μάβερικς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό