23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

NBA: Αποδοκιμασίες των φίλων των Μπουλς για Κράουζε

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μπουλς αποφάσισαν να βραβεύσουν την ομάδα του 1996, σε μία κίνηση που θα έφερνε θρυλικές μνήμες στο Σικάγο. Παρόλα αυτά η βραδιά κάθε άλλο παρά καλά εξελίχθηκε. Όταν ακούστηκε το όνομα του Τζέρι Κράουζε, παλιού GM των Μπουλς, ο κόσμος στο γήπεδο γιούχαρε, με τη σύζυγό του να βάζει τα κλάματα.

Former Bulls GM Jerry Krause was boo’d during the team’s Ring of Honor ceremony at halftime.

His wife Thelma, who appeared in his place, was captured on the big screen and visibly emotional during the booing.pic.twitter.com/7zLAtOTZvc

— ClutchPoints (@ClutchPoints) January 13, 2024

Οι φίλαθλοι θεωρούν ότι ο Κράουζε ευθύνεται που διαλύθηκε η τότε ομάδα, ωστόσο ο Στιβ Κερ (προπονητής των Γουόριορς) ανέφερε ότι ήταν ντροπιαστική αυτή η κίνηση, σε μία τέτοια βραδιά.

Διαβάστε όσα είπε:

«Δεν άκουσα τις αποδοκιμασίες. Ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά κάποιο μου το είπε και είναι απλά ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος για τη Θέλμα και την οικογένεια του Κράουζε. Είτε ο κόσμος συμπαθούσε τον Τζέρι είτε όχι. Είτε διαφώνησαν με την απόφαση να συνεχίσει… είμαστε εδώ ώστε να τιμήσουμε εκείνη την ομάδα. Ο Τζέρι έκανε μία καταπληκτική δουλειά ώστε να τη φτιάξει. Η σημερινή ημέρα και η χθεσινή ήταν για τη χαρά και την αγάπη που ένιωσε η πόλη του Σικάγο και είμαι απογοητευμένος από τους οπαδούς. Όσοι γιούχαραν θα έπρεπε να ντρέπονται».

“It’s absolutely shameful … they should be ashamed.” 😳

Steve Kerr sounds off on Bulls fans booing Jerry and Thelma Krause during the Ring of Honor ceremony pic.twitter.com/KQXUjwfx8M

— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) January 13, 2024

Σίγουρα εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα γήπεδα του ΝΒΑ, με το θέμα αυτό να συζητιέται παντού στις ΗΠΑ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό