14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

NBA: Ένταση με σπρωξιές και τραβήγματα ανάμεσα σε Μπούκερ και Γουίλιαμς στο Σανς

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
26.12.2023 | 10:41

PRINTSCREEN

Άσχημη στιγμή στο Σανς – Μάβερικς, με τους Ντέβιν Μπούκερ και Γκραντ Γουίλιαμς να έρχονται προσωρινά στα χέρια έπειτα από ένα σκριν του γκαρντ των Σανς και τους παίκτες των ομάδων να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν.

Όποτε παίζουν οι Μάβερικς με τους Σανς υπάρχει ένταση. Αυτό συνέβη και στο μεταξύ τους παιχνίδι ανήμερα των Χριστουγέννων – νίκη των Μαβς στο Φοίνιξ με 50αρα του Ντόντσιτς – με τους Ντέβιν Μπούκερ και Γκραντ Γουίλιαμς να ξεχνάνε για λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων και να έρχονται στα χέρια.

Οι δύο παίκτες είχαν γενικά κόντρα σε όλο το παιχνίδι, μέχρι ο Γουίλιαμς να εκνευρίζεται έπειτα από ένα δυνατό σκριν του Μπούκερ και να τον σπρώχνει, κάτι που έφερε στην συνέχεια νέα σπρωξίματα, τραβήγματα και λαβές των δυο τους (κυρίως του Γουίλιαμς βασικά), μέχρι τελικά να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους.

Για την ιστορία, οι διαιτητές εξέτασαν την φάση και αποφάσισαν να ακολουθήσουν για ακόμα μία φορά την… μέση οδό. Χρέωσαν έτσι φάουλ στον Γουίλιαμς για τον σπρώξιμο και στην συνέχεια από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό