16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Nίκη του Neuville και “1-2” της Hyundai

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον όγδοο γύρο του φετινού πρωταθλήματος WRC, το Ράλι Ypres στο Βέλγιο, νικητής αναδείχθηκε μετά από σκληρή μάχη αλλά και σταθερή απόδοση ο Thierry Neuville.
O Bέλγος κατάφερε να πάρει απόσταση ασφαλείας από τις δύο πρώτες ημέρες και οδηγώντας συνετά και χωρίς τα συνήθη ρίσκα του, κατάφερε να φέρει το i20WRC στην πρώτη θέση της κατάταξης.
Ο οδηγός της Hyundai κατάφερε μέσα στον αγώνα της πατρίδας του να κρατήσει πίσω του τον Craig Breen, ο οποίος ολοκλήρωσε ένα ιδανικό τριήμερο για την αγωνιστική ομάδα της Hyundai η οποία κατέλαβε τις δύο πρώτες θέσεις, το πρώτο για φέτος “1-2” της κορεάτικης εταιρίας.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένας εξαιρετικός και πάλι Kalle Rovanpera με το Toyota Yaris WRC ο οποίος κατάφερε να κρατήσει πίσω του τα άλλα δύο πληρώματα της ομάδας, τον Evans και τον Ogier.
Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Ott Tanak πάλι με Ηyundai, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο μετά από ένα κλατάρισμα την δεύτερη ημέρα.
Στην βαθμολογία προηγείται αυτή την στιγμή ο Οgier έχοντας πίσω του τους Evans και Νeuville ενώ στους κατασκευαστές στην πρώτη θέση βρίσκεται η Toyota με την Ηyundai να ακολουθεί από πολύ κοντά στην δεύτερη θέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό