16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Nέα κάρτα microSD 800 MB/s από τη Samsung – Η πρώτη στον κόσμο με SD Express

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung αποκάλυψε δύο νέα ορόσημα στον τομέα των καρτών μνήμης, που θα κάνουν πιο εύκολη τη χρήση ΑΙ on-device. Η εταιρεία δοκιμάζει κάρτες microSD SD Express 256 GB και επίσης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή καρτών microSD 1 TB UHS-1.

Οι κάρτες SD Express της Samsung μπορούν να φτάσουν έως και 800 MB/s ταχύτητα ανάγνωσης, η οποία είναι ταχύτερη από έναν SATA SSD (έως 560 MB/s) και 4 φορές ταχύτερη από τις παραδοσιακές κάρτες μνήμης UHS-1 (έως 200 MB/s) . Οι κάρτες θα διαθέτουν Dynamic Thermal Guard (DTG) για τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας ακόμη και κατά τη διάρκεια μακράς περιόδου χρήσης.

Η Samsung δημιούργησε επίσης την κάρτα microSD 1 TB στοιβάζοντας οκτώ στρώματα της τεχνολογίας V-NAND 8 γενεών. Η νέα κάρτα έχει ήδη περάσει «τις πιο αυστηρές ρυθμίσεις δοκιμών του κλάδου» και αναμένεται να προσφέρει αξιόπιστη χρήση ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Η κάρτα microSD SD Express των 256 GB θα είναι διαθέσιμη για αγορά αργότερα φέτος, ενώ η κάρτα micro SD 1 TB θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό