17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου άφησε άφωνες τις παίκτριες – Τι ανακοίνωσε

Ειδήσεις Ελλάδα

My Style Rocks: Μια αλλαγή στο φορμάτ του ριάλιτι, προκάλεσε αναστάτωση στις διαγωνιζόμενες.

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου της Πέμπτης (15/6) στο My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μία ανακοίνωση που άφησε τις παίκτριες άφωνες.

«Κορίτσια μου πώς είστε καλά; Δεν είστε το βλέπω στο ύφος σας, είστε πολύ συγκρατημένες, καλά κάνετε. Καλά κάνετε από τη μία, έτσι πρέπει, γιατί τώρα θα ακούσετε να σας λέω κάποια πράγματα επί της διαδικασίας, που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα», είπε αρχικά.

Αμέσως μετά, έβαλε τέλος στην αγωνία τους λέγοντας πως «Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αποχώρηση σε κάθε επεισόδιο εκτός από το σημερινό. Σήμερα όμως, η νικήτρια θα πάρει επιπλέον τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα προσμετρήσουν μετά στη συνολική βαθμολογία του ημιτελικού για να πάνε στον τελικό. Δηλαδή η βαθμολογία αυτή θα καθορίσει και ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού».

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks είπε επίσης ότι: «Με τη βαθμολογία, θα το κάνουμε σαν τα Gala. Δεν θα ανακοινώνουμε μέσους όρους, ούτε και την τελική βαθμολογία, μετά τη βαθμολογία των κριτών και όλα αυτά θα τα βλέπουμε στο τέλος κάθε επεισοδίου, στον πίνακα κατάταξης. Αυτά μέχρι στιγμής, τα υπόλοιπα στη συνέχεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό