17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

My style rocks: Έξω φρενών ο Σκουλός! «Περπατάς σαν βαρύμαγκας εδώ μέσα. Πάρτο αλλιώς…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κανείς από τους κριτές δεν εντυπωσιάστηκε από το outfit της παίκτριας αλλά ο γνωστός φωτογράφος έγινε έξω φρενών και δεν δίστασε να της τα πει «έξω απ΄τα δόντια».

«Μην παρεξηγηθείς αλλά θέλω να προσέξεις πολύ καλά αυτά που θα σου πω. Βάζεις ένα και δύο στις συμπαίκτριές σου από τότε που μπήκες, χωρίς να έχεις γνώσεις στιλιστικές και αυτό φαίνεται από τα ντισίματά σου. Δεν λες ποτέ γιατί βάζεις αυτούς τους βαθμούς. Δεν δικαιολογείς… Αυτό δείχνει μη σου πω και εμπάθεια και δεν είναι και ωραίο.

Περπατάς σαν βαρύμαγκας εδώ με ένα φόρεμα που είναι χάλια, καταστροφικό. Πολύ καλή επιλογή φορέματος, δεν είναι καθόλου ωραίο. Πας ένα μικροφωνάκι μια σταλίτσα να πας να παρουσιάσεις τι στη Eurovision; Πού; Σε παιδικό πάρτι; Και παρόλα αυτά βάζεις συνέχεια ένα και δύο χωρίς να δικαιολογείς ποτέ.

Κινδυνεύεις να γίνεις η πιο βαρετή παίκτρια show μέχρι τώρα. Γύρνα το αλλιώς, πάρτο αλλιώς, ξύπνα και κάτι κάτι με τα ρούχα και τη συμπεριφορά σου. Αυτά που σου λέω ελπίζω να σε ξυπνήσουν. Αν συνεχίσεις έτσι θα βλέπεις έναν Δημήτρη που θα σου βάζει άσσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκουλός στην Μέλντα.

Δείτε το βίντεο από το My style rocks:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό