16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Mundobasket 2023, Ιταλία: Τα σημάδια στο πρόσωπο του Μέλι από την αγκωνιά του Ίνγκραμ ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπράντον Ίνγκραμ προσπάθησε να τελειώσει τη φάση με κάρφωμα όμως βρήκε με τον αγκώνα στο πρόσωπο τον Νικολό Μέλι και άφησε τα… σημάδια του στον Ιταλό φόργουορντ.

Οι ΗΠΑ προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Mundobasket 2023 έπειτα από τη νίκη επί της Ιταλίας, περιμένοντας πλέον τον αντίπαλο που θα προκύψει από τον νικητή του προημιτελικού Γερμανία – Λετονία (6/9, 11:45).

Στα 3′ για το τέλος της τρίτης περιόδου και με τον δείκτη του σκορ στο 36-73 για τους Αμερικανούς, ο Μπράντον Ίνγκραμ πήρε τα βήματα και τελείωσε τη φάση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στον Νικολό Μέλι.

Μόνο που ο παίκτης των Πέλικανς βρήκε με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Ιταλού φόργουορντ, αφήνοντας τα… σημάδια του και χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ. Ο Ίνγκραμ τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους (1/2 βολές, 2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ ενώ σε ό,τι αφορά τον Μέλι, είχε 5 πόντους με 2/7 σουτ, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Brandon Ingram almost sent Melli to the MultiVerse. 😮

Gets called for an Unsportsmanlike Foul because of it. 🤣 #FIBAWC pic.twitter.com/rCIDIROVcC

— Lakers Legacy (@LakersLegacyPod) September 5, 2023Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό