24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh, μια δυνατότητα που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται στο ίδιο μέρος, όπου κι αν βρίσκονται στην πραγματικότητα. Η πλατφόρμα εικονικής σύνδεσης τροφοδοτείται μέσω του Microsoft Teams.

Η Microsoft έχει δοκιμάσει το Mesh σε εταιρείες όπως η συμβουλευτική εταιρεία Accenture και η φαρμακευτική Takeda. “Ο κόσμος της εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, αλλά η σημασία της ανθρώπινης σύνδεσης δεν έχει εξαφανιστεί ποτέ. Οι μεσημεριανές συζητήσεις, οι συνομιλίες στο διάδρομο, οι συζητήσεις για καφέ – συχνά κρατούν το κλειδί για την επιτυχία και την ευτυχία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας”, δήλωσε η Takeda.

Το Mesh παρέχει μια σειρά προκατασκευασμένων χώρων που οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν με τα πάντα, από ενημερωτικά βίντεο έως λογότυπα χωρίς να χρειάζεται κάποιος κωδικός. Η εργαλειοθήκη Mesh λειτουργεί μέσω της Unity, της πλατφόρμας ανάπτυξης 2D και 3D της Microsoft, για να προσαρμόσει περαιτέρω τον εικονικό κόσμο.

Προς το παρόν, το Mesh της Microsoft είναι διαθέσιμο μόνο σε desktop και συσκευές Meta Quest VR. Η Microsoft προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή έξι μηνών σε οποιονδήποτε διαθέτει επιχειρηματικό ή εταιρικό πρόγραμμα. Διαφορετικά, οι τιμές κυμαίνονται από 4 $ ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft Teams Essentials έως και 57 $ ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft 365 E5.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό