22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Meta Threads: Ο κλώνος του Twitter έρχεται αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Meta ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το “Threads”, μια δυνατότητα-κλώνο του Twitter που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Ιουλίου.

To “Τhe Verge” αναφέρει ότι αρχικά βρήκε λεπτομέρειες για την κυκλοφορία από τις καταχωρίσεις της εφαρμογής στο Google Play Store και στο App Store το Σαββατοκύριακο. Επίσης, η εφαρμογή Instagram διαθέτει ένα teaser για το Threads: εάν βάλετε “threads” στη γραμμή αναζήτησης, εμφανίζεται ένα εικονίδιο εισιτηρίου που εμφανίζει μια τοπική ώρα έναρξης.

👀 pic.twitter.com/eEsjDckHqj

— Alex Heath (@alexeheath) July 4, 2023

Το Threads προβάλλεται ως ένα εργαλείο με βάση το κείμενο για το Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και παρουσιάζοντας ένα νέο φόρουμ συζήτησης διαφορετικό από το Twitter. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν τους ίδιους λογαριασμούς που κάνουν στο Instagram.

Ο επίσημος ιστότοπος Threads έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει αντίστροφη μέτρηση για την αναμενόμενη κυκλοφορία της υπηρεσίας στις 6 Ιουλίου.

Ο ιστότοπος μπορεί να συνδέεται στενά με το Instagram, αλλά έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά. Εκτός από την επιλογή να ακολουθούν τα ίδια προφίλ που ακολουθούν στο Instagram, το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα τους θα εμφανίζονται και στο προφίλ τους Threads. Ο αποκλεισμός ενός λογαριασμού στο Instagram θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του στα Threads. Το λογισμικό υποστηρίζει επιπλέον ότι μπορεί να διασυνδέεται με άλλα ομοσπονδιακά κοινωνικά δίκτυα όπως το Mastodon.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό