18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Matthew Perry: Η κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θάνατος του Matthew Perry έχει σκορπίσει θλίψη στα εκατομμύρια οπαδών της σειράς «Τα Φιλαράκια». Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κλήση στις Αρχές για βοήθεια και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο σπίτι του.

Το TMZ ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστά τα τραγικά νέα για τον θάνατο του ηθοποιού και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του.

Όπως αναφέρθηκε, ο προσωπικός βοηθός του Matthew Perry ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του και κάλεσε κατευθείαν το 911, το αντίστοιχο 100 στις ΗΠΑ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια:

Οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι του για περαιτέρω έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφεραν το Sky News, το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Τα πρώτα πλάνα από τις έρευνες στο σπίτι του:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό