18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

MasterChef: Η κάρτα ασυλίας, τα πλεονεκτήματα και μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία!

Ειδήσεις Ελλάδα

MasterChef: Μετά από την αποχώρηση της Βασιλικής, οι παίκτες ετοιμάζονται για μια νέα ομαδική δοκιμασία, υψηλών απαιτήσεων και γαστρονομίας. 

«Εβδομάδα του αμπελιού» για το MasterChef 2022.

Όπως ήδη πληροφορηθήκαμε από τους τρεις κριτές στην αρχή της εβδομάδας, η θεματική αφορά το κρασί και οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν πιάτα, που ή θα εμπεριέχουν το κρασί, είτε θα πρέπει να συνοδεύονται απόλυτα με την εκάστοτε ποικιλία. Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Απριλίου, είδαμε ότι μετά από μια δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, η Βασιλική ήταν εκείνη, που αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του MasterChef.

Στην ομαδική δοκιμασία, που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, το location θα είναι ιδιαίτερο, μιας και η δοκιμασία θα διεξαχθεί σε ένα από τα ιστορικότερα οινοποιεία της Ελλάδος. Το μαγειρικό ζητούμενο της εβδομάδας αφορά στο ιδιαίτερο και απαιτητικό αντικείμενο του wine pairing και οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν πέντε πιάτα, που θα συνδυάζονται με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.

Η Καλλιόπη, που ήταν και η νικήτρια του προηγούμενου Tεστ Δημιουργικότητας, καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στις δυο ομάδες και πώς θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Οι αρχηγοί μαζί με ένα μέλος της ομάδας, που θα επιλέξουν, θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα κρασιά, που θα συνοδεύουν το κάθε πιάτο, κάνοντας το έργο τους ακόμα πιο σημαντικό. Οι σωστές σημειώσεις, η απόλυτη κατανόηση αλλά και η σωστή μεταφορά των πληροφοριών στην υπόλοιπη ομάδα, είναι ζωτικής σημασίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το trailer παραπάνω

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό