23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Make-up your days in bloom: Πώς θα κάνεις ένα όμορφο μακιγιάζ την άνοιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα λάμψεις και θα ευχαριστηθείς τις days in bloom σου, όπως τους αξίζουν; 

Τη στιγμή που όλα ζωντανεύουν μέσα από εκρήξεις χρωμάτων, ο καιρός γλυκαίνει και η φύση «ντύνεται» με pastel αποχρώσεις, μερικές τροποποιήσεις στη beauty routine είναι αυτό που χρειάζεσαι για να φέρεις μία «νότα» χρώματος…στο πρόσωπό σου. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα λάμψεις και θα ευχαριστηθείς τις days in bloom σου, όπως τους αξίζουν;

Ας είμαστε ρεαλίστριες, το μακιγιάζ είναι το mood booster κάθε γυναίκας και ως beauty addicts που είμαστε, κάθε σεζόν ψάχνουμε να υιοθετήσουμε τις πιο hot make-up τάσεις που θα δώσουν χρώμα στις στιγμές μας αλλά και στο πρόσωπό μας. Διότι μόνο έτσι, μπορούμε και γιορτάζουμε τις μέρες της αγαπημένης μας εποχής.

Φέτος, λοιπόν η άνοιξη μας έχει κάτι από pastel αποχρώσεις, λαμπερά ρουζ και glossy χείλη, εμπνευσμένα από τα ανθισμένα λουλούδια. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα…make-up your day, η KIKO MILANO με την ανοιξιάτικη συλλογή Days In Bloom, σου έχει όλες τις απαντήσεις. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τα προϊόντα της;

Act 1: Glossy skin

Η αλήθεια είναι πως ένα φυσικά λαμπερό δέρμα είναι μία διαχρονική τάση και αποτελεί ιδανική επιλογή για την άνοιξη. Αν, ωστόσο, αναρωτιέσαι πώς θα δημιουργήσεις μία αβίαστα άψογη βάση που θα σε κάνει να δείχνεις λαμπερή τις ανοιξιάτικες μέρες, η KIKO MILANO είναι εδώ για εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον «Days In Bloom» οδηγό της.

Αρχικά, το Α και το Ω για μία αψεγάδιαστη βάση είναι η αντηλιακή κρέμα με χρώμα που θα επιλέξεις και θα σου προσφέρει ελαφριά ως μεσαία κάλυψη, καλύπτοντας κάθε δυσχρωμία. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για τη Natural Touch BB Cream SPF 30 που περιέχει ένα μείγμα από εκχύλισμα λουλουδιών, όπως γιασεμί, παιώνια, λεβάντα και δαμασκηνό τριαντάφυλλο.

Σημαντική, επίσης, είναι και η επιλογή του concealer, καθώς την εποχή της άνοιξης πρέπει να σου προσφέρει κάλυψη στα σημεία που εσύ επιθυμείς αλλά να έχει και φυσικό αποτέλεσμα, δίνοντας λάμψη στην επιδερμίδα σου. Και σε αυτήν την περίπτωση, το Hide & Shine All Over Concealer, είναι το ιδανικό. Όταν, βέβαια, μιλάμε για λάμψη, ένα stick highlighter με ελαφριά υφή που αφήνει λαμπερό χρώμα στα σημεία που μπορεί να τραβήξει το ανοιξιάτικο φως, όπως είναι το Face & Body Stick Highlighter, δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Άνοιξη χωρίς χρώμα δεν γίνεται οπότε προμηθεύσου το Luminous Cushion Blush, που θα ενισχύσει τη φυσική σου λάμψη αλλά και την Soft Touch Face Palette, που θα συνδυάσεις με την απόχρωση του bronzer σου, για ένα ελαφρύ τόνο μαυρίσματος. Ως beauty lover, σίγουρα στην τσάντα σου υπάρχει πάντα εκείνο το νεσεσέρ με τα απαραίτητα, οπότε μία πούδρα για διορθώσεις του μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα, με το πινέλο του Flowery Brush Set, έχει δικαιωματικά τη θέση της εκεί.

Act 2: Perfect Eye Match

Αλήθεια, εσύ από πού παίρνεις έμπνευση για τα all day eye looks σου; Ίσως να σκέφτηκες το Pinterest ή τα trends του Tik Tok, ωστόσο γνωρίζεις πολύ καλά πως όλα ξεκινούν από τα απλά καθημερινά πράγματα που συναντάς, όπως είναι για παράδειγμα τα φρέσκα ανθισμένα λουλούδια.

Φέτος την άνοιξη, ζήσε τις Days In Bloom σου με χρώματα από την παλέτα σκιών Multi-Faceted Eyeshadow Palette αλλά και τη σκιά Metamorphic Eyeshadow για ένα αισθησιακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, για να έχεις το πιο καθηλωτικό αλλά και πολύχρωμο βλέμμα χρειάζεσαι μία μάσκαρα με εύκαμπτο απλικατέρ, όπως είναι η Length & Definition Mascara, το Trio Eye Pencil, που συγκεντρώνει τρεις κρεμώδεις αποχρώσεις με υψηλή απόδοση σε ένα μολύβι αλλά και το Brow Perfecting Pen για το γέμισμα των φρυδιών και είσαι έτοιμη για τα…ανοιξιάτικα «πολύχρωμα» flirts σου.

Act 3: Χείλη και νύχια έχουν τον πρώτο λόγο

Η άνοιξη έχει διάθεση για χρωματικούς πειραματισμούς. Τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις τώρα στο νεσεσέρ σου, έχουν ζεστές και fresh αποχρώσεις, οι υφές είναι juicy με λαμπερό τελείωμα, αφήνοντας λίγο στην άκρη το powdery look. Βέβαια, υπάρχουν πάντα και οι neutral αποχρώσεις για όσες μένουν πιστές στο φυσικό μακιγιάζ. Άραγε, εσύ τι θα επιλέξεις από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή Days In Bloom της KIKO MILANO;

Φυσικά, ως beauty expert, γνωρίζεις πως No1 προτεραιότητα είναι η ενυδάτωση. Είτε επιλέξεις, το κραγιόν Hydra Glow Lipstick με έντονη απόδοση χρώματος, έλαιο τριαντάφυλλου mosqueta και αιθέριο έλαιο από άνθη γιασεμιού, είτε το 2-in-1 Vibrant Lipstick & Pencil με σατινέ φινίρισμα, είτε το Volumizing Lip Shine για glossy αποτέλεσμα,το μόνο σίγουρα είναι πως θα νιώσεις τις ενυδατικές τους ιδιότητες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Και επειδή, μία beauty addict δεν παραμελεί ποτέ τα άκρα της, το μόνο που χρειάζεσαι ακόμα για να ανθίσεις, είναι να προσθέσεις μία πινελιά από τη σειρά αποχρώσεων Garden Vibes Nail Lacquer που θα σου προσφέρουν λαμπερό φινίρισμα.

Πέρα από τις ηλιόλουστες μέρες, τα ανθισμένα λουλούδια και τη διάθεση σου, που βρίσκεται στα καλύτερά της, η άνοιξη σε ενθουσιάζει λόγω των νέων beauty trends που φέρνει μαζί της και σε προκαλεί να τα δοκιμάσεις. Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν. Το μεγαλύτερο trend της φετινής άνοιξης είναι η συλλογή Days In Bloom της KIKO MILANO που σε καλεί να την ανακαλύψεις. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Η συλλογή KIKO MILANO Days in Bloom είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr & στα φυσικά καταστήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό