21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«MADiSON»: Το psychological horror game για τρομακτικές καλοκαιρινές νύχτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίσημα το καλοκαίρι, θα κυκλοφορήσει το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου MADiSON στην κονσόλα Switch, όπως μας ενημέρωσε η Perp Games. Για τις υπόλοιπες κονσόλες είχε οριστεί αρχικά η 24η Ιουνίου σαν ημερομηνία προώθησης, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι στο Switch θα έρθει λίγες εβδομάδες μετά.

Σχεδιασμένο από την Bloodious Games, προσφέρει μια horror εμπειρία first person, όμως από ότι φαίνεται έχει τις ρίζες του και από άλλους indie τίτλους τρόμου όπως το Layers of Fear και το Outlast.

Ας δούμε όμως μια προεπισκόπηση, η οποία μάλιστα προέρχεται από το επίσημο site:

“Τι θα κάνατε αν ξυπνούσατε κλεισμένοι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με τα χέρια σας γεμάτα αίματα; Παίξτε ως Luca και υπομείνετε τα άγρια ​​βασανιστήρια του MADiSON, ενός δαίμονα που τον ανάγκασε να συνεχίσει ένα φρικτό τελετουργικό που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, οδηγώντας τον να διαπράξει αποτρόπαιες πράξεις. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις αυτή την απαίσια τελετή;”

Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, γιατί η Perp Games επιλέγει να κυκλοφορήσει το MADiSON αργότερα στο Switch σε σχέση με τις υπόλοιπες κονσόλες, όλοι ελπίζουν σε μία δίκαιη κατανομή αποθεμάτων και ισοτιμία στη μονάδα τήρησης αυτών (SKU).

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό