14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Mικρό εμπόδιο το Κατάρ για τα «λιοντάρια» της Σενεγάλης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διαφορά ποιότητας της Σενεγάλης με το Κατάρ ήταν δεδομένη πριν την έναρξη του παιχνιδιού για τον πρώτο όμιλο και επιβεβαιώθηκε και πάνω στο χορτάρι. Τα «λιοντάρια» νίκησαν εύκολα με 3-1 και πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σενεγάλη ήταν πολύ καλύτερη και ξεκίνησε να απειλεί από νωρίς τους γηπεδούχους. Ο Σαρ στο 4′ και το 30′, ο Μεντί στο 9′, o Nτιεντού στο 20′ και ο Γκέιγ στο 24′ χτύπησαν ”καμπανάκια”. Η υπεροχή των Αφρικανών τελικά καρποφόρησε στο 41′. Ο Κούκι έκανε απίθανη γκάφα εντός περιοχής, έχασε την μπάλα και ο Ντιά είπε «ευχαριστώ» στο… δώρο και άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ η Σενεγάλη πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντιεντού με κεφαλιά έκανε το 2-0. To Κατάρ στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά μείωσε το σκορ με τον Αλί στο 78′.

Oι διοργανωτές πίστεψαν στην ανατροπή αλλά η Σενεγάλη… καθάρισε το ματς στο 84′. Ο Ντιαλό γύρισε τη μπάλα και ο Ντιένγκ με ωραία εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό