23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Mε τα γκολ και το θέαμα στα προκριματικά του Euro 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πρωταθλήματα διακόπτονται για να γίνουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων. Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα προκριματικά του Euro 2024 και το Freetips247.com προτείνει γι’ απόψε (16/11) μια τετράδα σε απόδοση 12.82.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Κύπρου με την Ισπανία στις 19:00. Η Κύπρος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς να έχει συγκεντρώσει ούτε βαθμό, μετά από επτά σερί ήττες. Από την άλλη, η Ισπανία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έπειτα από πέντε νίκες και μόλις μία ήττα. Η Κύπρος έχει εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 0N – 0I – 3Η, ενώ οι Ισπανοί προέρχονται από τέσσερα σερί τρίποντα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στους τελευταίους 4 αγώνες της Κύπρου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ στο Euro. Οι Κύπριοι δέχονται με μεγάλη ευκολία γκολ κι αυτό μας οδηγεί στο να ποντάρουμε στο Over 1.5 Γκολ στο 1ο Ημίχρονο σε απόδοση 1.80.

Την ίδια ώρα, η Βουλγαρία υποδέχεται την Ουγγαρία. Μετά από έξι αναμετρήσεις που έχει δώσει για τα προκριματικά στον όμιλό της, η γηπεδούχος βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Από την άλλη η ψυχωμένη Ουγγαρία που εντυπωσιάζει, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με 14 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο των Βούλγαρων είναι εξαιρετικά δύσκολο απόψε, ειδικά από τη στιγμή που έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, η ιστορία των αναμετρήσεων κρύβει γκολ, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το G/G, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα πέντε μεταξύ τους ματς, σε απόδοση 2.15.

Στις 19:00 επίσης είναι προγραμματισμένη η σέντρα στον αγώνα μεταξύ Γεωργίας και Σκωτίας. Η τελευταία έβαλε φρένο στην ξέφρενη πορεία της, την περασμένη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ισπανία. Έτσι παραμένει δεύτερη στον όμιλό της έχοντας 15 βαθμούς, σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, τη Γεωργία, η οποία ψάχνει ακόμα τα πατήματά της. Κι αυτό διότι στα τελευταία έξι ματς που έχει δώσει στα προκριματικά μετράει δύο νίκες, τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Μάλιστα, στους τελευταίους 4 αγώνες της, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). Θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95, μιας και το συγκεκριμένο σημείο έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα πέντε μεταξύ τους ματς.

Τέλος, στις 21:45 η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο δοκιμάζεται στην έδρα του Λιχτενστάιν. Η φιλοξενούμενη είναι πρώτη και καλύτερη στον όμιλο και φαίνεται ότι παίζει χωρίς αντίπαλο. Όπως είναι λογικό, το Λιχτενστάιν δύσκολα θα μπορέσει να φρενάρει την ξέφρενη πορεία της. Το Λιχτενστάιν μάλιστα έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στα προκριματικά, ενώ οι Πορτογάλοι καθάριζαν τις νίκες τους από το ημίχρονο στα τελευταία τέσσερα ματς που έδωσαν στη διοργάνωση. Το σκορ αναμένεται να ξεφύγει, γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το Over 4.5 σε απόδοση 1.70.

Οι στοιχηματικές επιλογές του Freetips247.com

19:00 Κύπρος vs Ισπανία: 1ο Ημίχρονο Γκολ Over 1.5 (1.80)

19:00 Βουλγαρία vs Ουγγαρία: GG (2.15)

19:00 Γεωργία vs Σκωτία: 2-3 γκολ (1.95)

21:45 Λιχτενστάιν vs Πορτογαλία: Over 4.5 (1.70)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό