28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Mαύρος στο aek365: Να ετοιμαστεί ο Ναός μας και από μια γωνιά να χαιρόμαστε την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 261 γκολ. Στην ΑΕΚ έπαιξε από τη σεζόν 1976-77 μέχρι τη σεζόν 1986-87 και φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα κατέκτησε πρωταθλήματα, Κύπελλα, πρωταγωνίστησε σε ένδοξες πορείες στην Ευρώπη. Ηταν εκεί στα «πέτρινα χρόνια». Ηταν μέλος της Μικτής Ευρώπης τον Αύγουστο του 1981. Ήταν μέλος της Μικτής Κόσμου τον Ιούλιο του  1984. Είναι ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος, ο οποίος τίμησε και δόξασε τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφοντας το όνομά του, για πάντα, με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία αυτού του συλλόγου.

Ο Θ(ε)ωμάς μιλάει σήμερα στο aek365 και εύχεται στην ΑΕΚ για τα γενέθλιά της:  «Χρόνια πολλά στην ΑΕΚ μας. Πάντα επιτυχίες και χαρές. Είναι μια ομάδα που την έχω πάντα στην καρδιά μου. Την υπηρέτησα και πάντα θα την έχω στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο Μαύρος, ενώ για το πια στιγμή του έρχεται πρώτη από την σπουδαία καριέρα του στην ΑΕΚ τονίζει:

«Η στιγμή που υπέγραψα στην ΑΕΚ και με τη βοήθεια του Θεού προχώρησα και κάναμε ό,τι κάναμε. Εφτασα κάποια πράγματα που ούτε καν τα φανταζόμουν, όπως να παίξω μεικτή Κόσμου και Ευρώπης, όπως να παίξω  με την Εθνική Ελλάδας 17,5 χρονών απέναντι στην Ολλανδία του Κρόιφ. Και φυσικά τις πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη που είχαμε με την ομάδα μας».  

Οσο για το τι περιμένει ο Θωμάς από την ΑΕΚ στο μέλλον; Η απάντηση ξεκάθαρη: «Περιμένουμε να τελειώσει το γήπεδο, ο Ναός μας. Να μπει μία ομάδα δυνατή μέσα. Να φέρει χαρές και να την χαιρόμαστε κι εμείς από κάποιο σημείο του γηπέδου, από μία γωνιά να την χαιρόμαστε». Κλείνοντας ευχήθηκε: «Υγεία σε όλο τον κόσμο. Να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει η ανθρωπότητα και κάθε άνθρωπος να πορευτεί όμορφα με τα όνειρά του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό