17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

LIVE TV: Παρακολουθήστε τις 24 Ώρες του Λε Μαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακολουθήστε τη δράση από τον πιο συναρπαστικό αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις θρυλικές 24 Ώρες του Λε Μαν.

Οι 24 Ώρες του Λε Μαν είναι δίχως αμφιβολία ο μεγαλύτερος αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προσελκύει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη. Οι κορυφαίες ομάδες των αγώνων αντοχής αναμετριούνται έχοντας μπροστά τους την απόλυτη πρόκληση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WEC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής) και δύο φορές νικητής των 24 Ωρών του Λε Μαν Σεμπαστιέν Μπουεμί μίλησε στο gMotion by Gazzetta αναφέρθηκε στο ταξίδι του με την Toyota τα τελευταία 10 χρόνια. Από τη μεριά του, ο Έλληνας οδηγός αγώνων Ανδρέας Λασκαράτος μίλησε επίσης στο gMotion by Gazzetta για την εμπειρία του στο μεγάλο αγώνα.

Παρακολουθήστε παρακάτω onboard τον αγώνα από το #7 αγωνιστικό της Toyota Gazoo Racing των Καμούι Κομπαγιάσι, Χοσέ Μαρία Λόπεζ και Μάικ Κόνγουεϊ.

Παρακολουθήστε παρακάτω onboard τον αγώνα από το #8 αγωνιστικό της Toyota Gazoo Racing των Μπρέντον Χάρτλεϊ, Σεμπαστιέν Μπουέμι και Ρίο Χιρακάβα.

Παρακολουθήστε παρακάτω onboard τον αγώνα από το #708 αγωνιστικό της Glickenhaus Racing των Ρομέν Ντουμά, Ολιβιέ Πλα και Πίπο Ντεράνι.

Παρακολουθήστε παρακάτω onboard τον αγώνα από το #36 αγωνιστικό της Alpine Racing των Ματιέ Βαξιβιέ, Νικολά Λαπιέρ και Αντρέ Νεγκράο.

Φωτογραφίες: Toyota Gazoo Racing

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό