22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Lancia Ypsilon – Πρώιμη αποκάλυψη για το πλέον πολυαναμενόμενο μοντέλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2024 θα είναι μία εξαιρετικά ¨πλούσια¨ αλλά και σημαντική αυτοκινητική χρονιά. Πλούσια διότι όπως θα διαβάσατε στα σχετικά άρθρα του ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ για τα μοντέλα που περιμένουμε μέσα στο έτος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος των σχετικών άρθρων, θα διαπιστώσατε πως τα νέα μοντέλα είναι πολλά, πάρα πολλά. Σημαντική διότι εκτός από τις αρκετές νέες κινέζικες εταιρίες που θα έρθουν στη χώρα μας, θα δούμε και την πολυαγαπημένη μας Lancia να επανακάμπτει. Και το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της θα είναι η Ypsilon για την οποία μέχρι τώρα είχαμε κάποιες ενδείξεις, ωστόσο ήρθε η ώρα για τη «διαρροή» των πρώτων φωτογραφιών της που τη δείχνουν ολόκληρη.

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες, είναι πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον προκάτοχό της. Πρόκειται για είναι ένα όμορφο χάτσμπακ, που δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο. Προφανώς αυτή η ιδιαίτερη μπλε απόχρωση με αρκετές μαύρες πινελιές, θα είναι και το χρώμα του λανσαρίσματος της. Το μπροστινό μέρος διατρέχεται από μια ράβδο LED από άκρη σε άκρη, με ένα μικρό κεντρικό στοιχείο να κινείται κάθετα. Οι ευμεγέθεις πίσω κολόνες έχουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και το παιχνίδισμα μπλε και μαύρου συνεχίζεται στη μαύρη αεροτομή και στη μαύρη φάσα που φιλοξενεί ένα μεγάλο λογότυπο της Lancia. Τα στρογγυλά πίσω LED φώτα δίνουν μία έντονα ρετρό αίσθηση σε ολόκληρο το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων κι η μεγάλη οθόνη infotainment, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αν και η φωτογραφία δεν μας βοηθάει και πάρα πολύ. Η Stellantis επιβεβαίωσε ότι θα διαθέσει τη νέα Lancia Ypsilon σε υβριδικές κι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για τις οποίες περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε τον επόμενο μήνα που θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό