18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

La Liga: Νικηφόρα αρχή στην… μετά Μέσι εποχή! (Videos+Photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

La Liga: «Μουδιασμένη» ακόμη η Βαρκελώνη απ’ τη φυγή του Λιονέλ Μέσι, με την Μπαρτσελόνα να νικά 4-2 την Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα ακόμη… μύριζε Μέσι. Το σημάδι του Αργεντινού δεν ήταν δυνατό να σβήσει τόσο γρήγορα απ’ την Μπαρτσελόνα. Εδώ και λίγες μέρες είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Καταλανοί δεν τον ξεχνούν. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος για την ομάδα του Κούμαν δεν ήταν εύκολα.

Με αντίπαλο την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου», οι «μπλαουγκράνα» έπρεπε να κάνουν το χρέος τους με το… φάντασμα Μέσι να πλανάται πάνω απ’ το γήπεδο, με τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομά του στο 10ο λεπτό και φυσικά να υπάρχουν διαμαρτυρίες με πανό κατά του Λαπόρτα πριν την αναμέτρηση.

Τελικά, ήρθε η νίκη με 4-2 για να ηρεμήσει κάπως την κατάσταση. Μια κατάσταση που την… έστρωσε ένας άλλος παλιός. Ο Ζεράρ Πικέ. Με τον έμπειρο αμυντικό αφού μείωσε τις αποδοχές του για να γίνουν μεταγραφές, να ανοίγει και το σκορ κόντρα στους Βάσκους. Στο 19ο λεπτό του ματς, ο στόπερ της «Μπάρτσα» πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ.

Ο Μπρέιθγουεϊτ πήρε τη σκυτάλη, κάνοντας το 2-0 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Δανός έφτασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 59ο λεπτό και όλα φάνηκαν να τελειώνουν.

Η Σοσιεδάδ, όμως, αντεπιτέθηκε. Μείωσε σε 3-1 στο 82’ με τον Λομπέτε και τέσσερα λεπτά μετά, ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 3-2 δίνοντας σασπένς στο ματς! Τελικά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το 4-2 κι έβαλε τέλος στην όποια αγωνία. Διαμορφώνοντας το τελικό σκορ νίκης της Μπαρτσελόνα. Πρώτη στο φετινό Πρωτάθλημα και πρώτη στη μετά Μέσι εποχή!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό