23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Kia Hellas – Με έντονη παρουσία στο 3o Olympic Yacht Show 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακό παρόν έδωσε η Kia Hellas στο 3o Olympic Yacht Show με το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και την πλήρη εξηλεκτρισμένη γκάμα της που περιελάμβανε:
-Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, 7θέσιο EV9 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia  και ανακηρύχθηκε «Γερμανικό Πολυτελές Αυτοκίνητο του χρονιάς 2024».  To Κia EV9 ξεχωρίζει για την τολμηρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση και συνδυάζεται με 4 κίνηση, μπαταρία 99,8kw, αυτονομία έως 563 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης 249 χλμ. σε μόλις 15 λεπτά.
-Tο εντυπωσιακό και αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT που έχει βραβευτεί ως «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων 2023» και συνδυάζει το σπορ σχεδιασμό, τους τεράστιους χώρους και τις καθηλωτικές επιδόσεις (585ps,  0-100 σε μόλις 3,5’’ και τελική ταχύτητα 260Km/h) και
– Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia Niro που συνδυάζει την καινοτομία, την άνεση και την υψηλή τεχνολογία με την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα απόδοσης 204ps και 255Nm ροπής (0 -100χλμ σε 7,8’’), καθώς και την μεγάλη αυτονομία των 460 χλμ. με τη μπαταρία των 68,4 KW.

Παράλληλα, στους επισκέπτες της έκθεσης η Kia παρείχε τη δυνατότητα Test drive των δημοφιλέστερων μοντέλων της εξηλεκτρισμένης γκάμας της: EV6, Niro EV και Sportage Plug-in Hybrid. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Test Drive, στην είσοδο της έκθεσης, και με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν την οδηγική συμπεριφορά και τις τεχνολογικές καινοτομίες των μοντέλων της Kia. Η Kia παρείχε επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς (VIP Transfer) των επισκεπτών μέχρι την είσοδο της Έκθεσης  με 2 εντυπωσιακά μοντέλα της μάρκας:  το κομψό και ευρύχωρο «Αυτοκίνητο της χρονιάς» Sportage 1.6lt, 180ps, 7-DCT 48V GT Line και το «αθόρυβο» πολυβραβευμένο EV6.

Στη συνέχεια, τα βλέμματα των επισκεπτών, μετά την είσοδό τους, και πιο συγκεκριμένα στη γλύστρα, μαγνήτιζε το τεχνολογικά προηγμένο Plug-in Hybrid Kia Sportage. Το δυναμικό SUV που συνδυάζει κινητήρα απόδοσης 265ps με τετρακίνηση, είχε παράλληλα και τον ρόλο καθέλκυσης του εντυπωσιακού σκάφους NIMBUS της εταιρίας Riginos A.E., επιδεικνύοντας με τρόπο δυναμικό τις μεγάλες ελκτικές δυνατότητες τόσο του κινητήρα όσο και του αμαξώματός του.

Το Olympic Yacht Show είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση σκαφών αναψυχής της premium κατηγορίας που διοργανώθηκε από την ONDECK Events και διεξήχθη από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό