16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη 29χρονος στην Κάλυμνο που μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί «σαμουράι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε έναν 29χρονο στην Κάλυμνο καθώς ο άνδρας, κρατώντας… σπαθί, μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην Κάλυμνο και προκάλεσε πανικό.

Το περιστατικό σύμφωνα με το kalymnos-news συνέβη την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, στις 8:30 το βράδυ, όταν ο 29χρονος, κρατώντας ένα σπαθί στο χέρι, και σε έξαλλη κατάσταση, εισήλθε στο σούπερ μάρκετ, αναζητώντας κάποιο άτομο. Ενημερώθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Καλύμνου. Στη συνέχεια, άνδρες της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, και γνωστός του άνδρα – «σαμουράι» μίλησε το Mega: «Παρατήρησα ένα σπαθί τοποθετημένο σε ένα ψυγείο παγωτών. Δεν έδωσα βάση, συνέχισα τις αγορές μου και όταν πήγα στο ταμείο, ήδη οι πωλήτριες σχολίαζαν για κάποιο περιστατικό που είχε προηγηθεί. Ακολούθως, μπήκε ο “σαμουράι” ενώ εγώ ήμουν στο ταμείο για να πληρώσω, με αναγνώρισε γιατί είμαι δικηγόρος και είχα χειριστεί στο παρελθόν κάποιες υποθέσεις του, και μου απευθύνθηκε με ένα χαρούμενο, κάπως φιλικό τόνο», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Μιλήσαμε, δεν υπήρχε κάποια προβληματική, κάποια ένταση στη συνομιλία αυτήν, κάπως πήγε στο καλαμπούρι. Μετά πήρε το σπαθί του, βγήκαμε από το σουπερμάρκετ. Το ξίφος ήταν τύπου σαμουράι, πρέπει να είναι χειροποίητο».

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Την 27-03-2024 το απόγευμα ώρες συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 29χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του σπαθί με λάμα -56- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό