14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Kendji Girac: Πυροβόλησαν στο στήθος τον 27χρονο νικητή του γαλλικού «The Voice» – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός τραγουδιστής Kendji Girac, και νικητής του γαλλικού «The Voice», τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σφαίρα που δέχτηκε στο στήθος, κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής επίθεσης στη Γαλλία.

Ο 27χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, κατά τη διακομιδή διατηρούσε τις αισθήσεις του. Εντούτοις, οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του νεαρού καλλιτέχνη χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Kendji Girac ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Ο νεαρός τραγουδιστής επέστρεφε από μια κατασκήνωση στο Biscarrosse όταν τραυματίστηκε από έναν ένοπλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη σε γαλλικό μέσο: «Βρισκόταν σε καμπ, όταν τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5.30 π.μ. και όταν έφτασαν ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο».

Ο εισαγγελέας του Μοντ-ντε-Μαρσάν, Ολιβιέ Ζανσόν ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό