15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μυρτώ της Πάρου: Γιόρτασε τα 26α της γενέθλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που είχε κακοποιηθεί και βιαστεί με άγριο τρόπο από έναν Πακιστανό στην Πάρο το 2012 σε ένα περιστατικό που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, γιόρτασε τα 26α της γενέθλια μαζί με τη μητέρα και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μυρτώ που παλεύει ακόμα με τις συνέπειες που άφησε στην ψυχή και την υγεία της εκείνο το τραγικό και σοκαριστικό περιστατικό στην Πάρο, χάρηκε με την καρδιά της την γιορτή που της ετοίμασε για τα γενέθλιά της η μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου είπε τα «χρόνια πολλά» στην κόρη της από κοντά φυσικά στο πάρτι που διοργάνωσε για το αγαπημένο της παιδί, αλλά και μέσα από την προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου ήταν συγκινητική και έδειχνε την αγάπη της, αλλά και την ελπίδα και την προσμονή που έχει η γυναίκα αυτή για να γίνει ένα θαύμα της επιστήμης και να δει η μητέρα της Μυρτούς την υγεία του παιδιού της να καλυτερεύει.

«Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης! Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα. Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες, που σε πολλούς παίρνουν απαρατήρητες. Θα ‘θελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτήν την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει ολο τον κόσμο», τόνιζε η μητέρα του κοριτσιού που βίωσε την κόλαση στην Πάρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό