18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο νοσοκομείο 19χρονος μετά από συμπλοκή με συνομήλικό του στον Πύργο

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/04) στην περιοχή Χαλικιάτικα στον Πύργο, όπου για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, δύο 19χρονοι πιάστηκαν στα χέρια, με τον έναν να καταλήγει τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, οι δύο νεαροί που βρίσκονταν στον σταθμό του ΚΤΕΛ ξεκίνησαν να λογομαχούν, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και χωρίς να μπορέσουν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, πιάστηκαν στα χέρια. Το περιστατικό μάλιστα έλαβε χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμμαθητών των δύο νεαρών, που βρίσκονταν στη στάση του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα περιμένοντας το λεωφορείο. Μερικοί από αυτούς προσπάθησαν να μπουν στη μέση και να χωρίσουν τους δύο νεαρούς, που αντάλλασσαν χτυπήματα με μανία. 

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο 19χρονους, ο οποίος δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από τον συνομήλικό του και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του. 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που επιλήφθηκαν του περιστατικού έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή των δύο νεαρών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό