15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε χρονοδιάγραμμα της Apple για τα iPhone SE 4, αναδιπλούμενο iPad και AR γυαλιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν πολλές φήμες για το iPhone SE 4, το αναδιπλούμενο iPhone και τα AR γυαλιά της Apple και τώρα έχει διαρρεύσει ένα χρονοδιάγραμμα που μας δίνει μια καλύτερη εικόνα για το πότε θα δούμε αυτές τις συσκευές στην αγορά.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, που προέρχεται από τη Samsung Securities, διέρρευσε από τον γνωστό tipster @Tech_Reve, προσφέρει μια επισκόπηση του τι είναι στα σκαριά από την Apple για τα επόμενα χρόνια, μέχρι το 2027.

Φαίνεται ότι το 2027 θα δούμε τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητα από την Apple, αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία για αυτά. Ομολογουμένως η προσοχή έχει πέσει δικαιολογημένα επάνω στο Apple Vision Pro και ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα αρκετά πιο προσιτό μοντέλο κάποια στιγμή το 2026.

Το αναδιπλούμενο iPad 20.3” αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί το 2027, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ίσως δούμε το αναδιπλούμενο iPhone 8”. Αυτό έρχεται κάπως σε αντίθεση με τις πρόσφατες φήμες που έλεγαν ότι το αναδιπλούμενο iPad θα εμφανιστεί πρώτο – αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα αναδιπλούμενο iPhone θα έχει ούτως ή άλλως περίπου το μέγεθος ενός iPad mini, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με το ποιο προϊόν είναι ποιο.

Υπάρχει επίσης μια αναφορά για το μακροχρόνια φημολογούμενο OLED MacBook για το 2026, και στη συνέχεια, κοιτάζοντας το επόμενο έτος, έχουμε την αναφορά του iPhone SE 4. Αυτό ταιριάζει με μια φήμη που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και έδειχνε ότι το mid-ranger θα λανσαριστεί στις αρχές του 2025 – με μια αλλαγή σε πιο μοντέρνο σχεδιασμό και οθόνη OLED.

Όσον αφορά το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσουν ένα iPad Pro 11” και ένα iPad Pro 12,9”, αμφότερα με οθόνες OLED. Οι περισσότεροι tipsters έχουν προβλέψει την κυκλοφορία αυτών των tablet το 2024 και θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.

Επειδή, ωστόσο, μιλάμε για την Apple, δεν θα μας έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να μην τηρηθεί στην ολότητα του, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να συμφωνεί με όσα έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό