14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οδηγός έπεσε πάνω σε πεζούς – 19 τραυματίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεκαεννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα Παρασκευή (1/3) όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια ομάδα πεζών και άλλα οχήματα στο κέντρο του Στσέτσιν, στη βορειοδυτική Πολωνία, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν να αποκλείσουν το σενάριο της «τρομοκρατικής ενέργειας».

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι και έξι παιδιά. Μάλιστα, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, είπε στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Άνταμ Ρουντάφσκι.

Φωτ.: ΕΡΑ

Ο οδηγός του οχήματος, που ανάπτυξε ταχύτητα και έφυγε μετά το ατύχημα, συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 33χρονο Πολωνό πολίτη, κάτοικο του Στσέτσιν.

«Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Στσέτσιν, Πάβελ Πανκάου. Σύμφωνα με αυτόν, ο 33χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα Ford Focus, σε μια ομάδα ανθρώπων που περίμεναν το τραμ σε μια μεγάλη πλατεία της πόλης. Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Φωτ.: ΕΡΑ

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε από τη διάβαση των πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας τους ανθρώπους.

Αμέσως μετά, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προκάλεσε άλλο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα και τραυμάτισε τους οδηγούς τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό