16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
28.08.2023 | 17:07

Ο Κάλεντ Νάρεϊ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ
INTIME

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ και στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, τόνισε πως ένα “κομμάτι” του θα είναι πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Έναν χρόνο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κάλεντ Νάρεϊ, πριν γυρίσει κεφάλαιο στην καριέρα του και μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Καλίτζ, αλλά ήταν αρκετός για να συνδεθεί έντονα με την οικογένεια του Δικεφάλου.

Λίγο αφότου η ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους, ο 29χρονος μέσος αποχαιρέτησε τον κόσμο του συλλόγου μ’ ένα ποστ.

“Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ,

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος, αλλά η αγάπη που πήρα από τους οπαδούς και από όλους στον σύλλογο με πλημμύρισε.

Η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις στην πορεία και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα είναι πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ και σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου μόνο τα καλύτερα για το μέλλον. Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ”.

σχετικα αρθρα

Παρελθόν και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ που συνεχίζει στην Αλ Καλίτζ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό