18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σούπερ Κική: Με ποια επιχείρηση πήγε στο Dragons’ Den και γιατί στο Twitter/X διχάστηκαν με το deal της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super Kikii έκανε μέχρι και την Λιλή Περγαντά να πει «ναι» στο deal που ζητούσε για την επιχείρηση που έχει εδώ και λίγο διάστημα με τη φίλη της.

Μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο που κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία με τους Dragons στο show επιχειρηματικότητας, ακόμη μια γνωστή παρουσία για το κοινό βρέθηκε στο Dragons’ Den το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Σούπερ Κική ή Super Kikii, η οποία πέρα από influencer, το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει με μια φίλη της και το δικό τους brand με αρωματικά κεριά και είδη περιποίησης σώματος.

O Παναγιώτης Βασιλάκος ψάχνει επενδυτή στο Dragons’ Den και μάθαμε τι είδους επιχείρηση έχει ιδρύσει

https://www.instagram.com/p/CLjux4zAulx/

Γι’ αυτήν τους την επιχείρηση οι δυο γυναίκες απηύθυναν την πρότασή τους στους Dragons, προσπαθώντας να τους πείσουν και για το πολυπόθητο deal.

Το επιτυχημένο deal και ο διχασμός των fans

Οι δυο τους ξεκίνησαν την προσπάθειά τους, με τη βοήθεια μιας ακόμα φίλης τους που άρχισε να αφηγείται μέσα από ένα χαρτάκι την ιστορία τους στους Dragons. Το πώς γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, πώς έγιναν φίλες και πώς αποφάσισαν να κάνουν πραγματική επιχείρηση τα προϊόντα που έφτιαχναν στη φυλακή για να περνάει πιο εύκολα η ώρα τους.

Οι Dragons συγκινήθηκαν και μάλιστα η Σούπερ Κική και η Αντρέα – η φίλη και συνεργάτιδά της – κατάφεραν να πετύχουν το deal που ήθελαν, προσελκύοντας όχι έναν αλλά 3 Dragons, τον Τάσο Οικονόμου, την Μαρία Χατζηστεφανή και την Λιλή Περγαντά.

https://www.instagram.com/reel/C5HVVHcoGpA/

Ιδιαίτερα το γεγονός πως είπε «είμαι μέσα» η Λιλή Περγαντά στην Σούπερ Κική και την Αντρέα ήταν αυτό που έκανε το κοινό να απορήσει, αφού η ίδια έχει επενδύσει σε ελάχιστες περιπτώσεις, ειδικά στον δεύτερο αυτό κύκλο.

Πολλοί fans ωστόσο, της εκπομπής παρέμειναν δύσπιστοι ως προς το τι ήταν αυτό που «είδαν» οι Dragons στην επιχείρηση της Σούπερ Κικής και επένδυσαν, με τους πιο πολλούς να λένε πως «έφταιξε» η επίκληση στο συναίσθημα ή πως ίσως ήταν και στημένο να γίνει deal. Τις δύο αυτές σεζόν έχουμε δει πολύ πιο ολοκληρωμένες προτάσεις να μην καταλήγουν σε κάποιο deal αλλά και οι Dragons να κάνουν πιο σκληρές ερωτήσεις.

Στην περίπτωση των δύο γυναικών τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, ενώ η Σούπερ Κική προσπαθούσε να δει με ποια από τις τρεις προτάσεις θα πάνε ρωτώντας τους Dragons για τα ζώδιά τους.

Δεν έχουν πάντα όλα σχέση μόνο με το κέρδος, όμως και γι’ αυτό υπήρξαν και αρκετοί που θεώρησαν πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, οπότε σωστά έπραξαν οι επενδυτές στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως, η Λιλή Περγαντά παραδέχτηκε πως την «άγγιξε» πολύ η ιστορία των δύο κοριτσιών και έτσι είπε το «ναι». Από την άλλη ο Τάσος Οικονόμου και η Μαρία Χατζηστεφανή έκαναν ξεκάθαρο πως δεν ήταν η ιστορία της Σούπερ Κικής και της Αντρέα που τους ώθησε να επενδύσουν αλλά το brand που είχαν το οποίο ήταν ήδη δυνατό, όπως και η παρουσία τους στα social media που έδινε σίγουρα μεγαλύτερο αβαντάζ στα δικά τους προϊόντα από αντίστοιχα του εμπορίου.

https://www.instagram.com/reel/C5IWYKcIr5u/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό