18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμη η… κόλαση του ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έμαθε τον αντίπαλό του μετά τη διαδικασία των play-in και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (η οποία απέκλεισε σε νοκ-άουτ αναμέτρηση την Μπασκόνια με 113-85) στο πλαίσιο των EuroLeague Playoffs και με φόντο την μεγάλη πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Ο κόσμος των «πρασίνων» ανυπομονεί για τις μεγάλες μάχες με την ισραηλινή ομάδα και το έδειξε περίτρανα με το που βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδι της σειράς. Εισιτήρια τα οποία εξαφανίσθηκαν σε… χρόνο ντε τε, αφού οι φίλαθλοι κήρυξαν Sold-out και για τα δύο ματς σε ελάχιστη ώρα, προμηνύοντας μια φοβερή ατμόσφαιρα στο πρώτο σκέλος των Euroleague Playoffs με σκοπό να ωθήσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Υπενθυμίζεται ότι Παναθηναϊκός AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ τίθενται αντιμέτωποι στο Μαρούσι στις 23 και 25 Απριλίου για το Game 1 και Game 2 αντίστοιχα, προτού η σειρά μεταφερθεί στο Βελιγράδι στην -εναλλακτική ένεκα εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ- έδρα της ομάδας του Όντεντ Κάτας. Ο νικητής κρίνεται στις τρεις επικρατήσεις και θα πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου στα τέλη του Μαΐου και συγκεκριμένα στο διήμερο 24-26 του επόμενου μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό