18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Νάντια ζητά εξηγήσεις γιατί δεν της είπαν ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους.

Σασμός: Τετάρτη 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 93Η Σάντρα γνωρίζεται με τον Αστέρη που τον κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει. Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της. Ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις, ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους.

Σασμός: Παρασκευή 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 94Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο, λέγοντάς του πως έχει θέματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Τάσος καταλαβαίνει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο. Η άφιξη της Σάντρας στο χωριό γίνεται θέμα συζήτησης στο καφενείο του χωριού. Η Θοδώρα αρχίζει να σκέφτεται την πρόταση του Γιώργου. Η Μαρίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως όλοι της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό για τον Μαθιό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό