18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαζί, για όσα αγαπάς – Μαζί, για το ταξίδι των ονείρων σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος ο σάκος του Αι Βασίλη και οι σακούλες των αγορών από τα My market έχουν τα πάντα εκτός από το διαβατήριό σου!

Τα My market υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μια καμπάνια για να γιορτάσουν την πιο λαμπερή περίοδο του έτους. Η νέα καμπάνια με τίτλο «Μαζί, για το ταξίδι των ονείρων σου» δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να πραγματοποιήσουν το ταξίδι της ζωής τους, αξίας 5.000€ το καθένα για όποιον προορισμό επιθυμούν! Η μεγάλη καμπάνια όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς μοιράζει πολλά ακόμα δώρα μέσα από ημερήσιες και εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Πιο αναλυτικά:

Καθημερινά με άμεση νίκη δίνονται δωροεπιταγές Mymarket αξίας 50€, συνολικά θα δοθούν 540 δωροεπιταγές!
Κάθε εβδομάδα κληρώνεται μία δωροκάρτα Mymarket αξίας 500€, συνολικά θα κληρωθούν 6 δωροκάρτες!
Στις τρεις μεγάλες γιορτές της περιόδου (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτων) θα κληρωθούν αντίστοιχα 3 ταξίδια αξίας 5.000€ το καθένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές των μεγάλων δώρων μπορούν να επιλέξουν να πάνε ΟΠΟΥ θέλουν, με ΟΠΟΙΟΝ θέλουν, και φυσικά για ΟΣΟ θέλουν, μέχρι να καλυφθεί το ποσό των 5.000€! Ένα πλήρως εξατομικευμένο ταξίδι, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ!

Στην καμπάνια μπορούν να συμμετέχουν όλοι πραγματοποιώντας αγορές από 10€, σε φυσικά καταστήματα και μέσω του mymarket.gr, όπου λαμβάνοντας δωροκωδικούς, μπορούν εύκολα και γρήγορα να τους καταχωρήσουν, δωρεάν στο site και το app My market, ή με χρέωση 0,34€ μέσω SMS στο 54045.

Η νέα εορταστική καμπάνια είναι ήδη σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως και τις 9/1/2024, αναζητώντας τους τυχερούς των εορτών! Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το διαγωνισμό στο παρακάτω link: mymarket.gr

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά από τα My market!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό