14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έπεσαν κεφάλια, ξηλώθηκαν διοικητής και αστυνομικός του 100

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους: Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από πηγές της ΕΛΑΣ, απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός που συνομίλησε με την άτυχη Κυριακή όταν εκείνη κάλεσε το «100» για περιπολικό, καθώς και ο διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Πηγές της ΕΛΑΣ, για τη διαρροή του ηχητικού από την Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωναν ότι: το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία α) στον εισαγγελέα και β) στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό