15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με τα γκολ στην Ιταλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Βενέτσια – Κρεμονέζε (21:30).

Η Βενέτσια έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, ενώ στην έδρα της έχει τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς. Το μεγάλο της προσόν είναι η επίθεση, διότι στις επτά τελευταίες νίκες της σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Γενικότερα, στα παιχνίδια της βλέπουμε πολλά γκολ, καθώς βρίσκει εύκολα δίχτυα, όμως αμυντικά δεν έχει συνέπεια.

Η Κρεμονέζε δεν είναι σε καλή φόρμα κι έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, εκτός έδρας γενικά η παρουσία της είναι καλή κι έχει πέντε διπλά στις επτά τελευταίες εξόδους της.

Συνέχεια στην αναμέτρηση Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα (21:45)

Η Φροζινόνε είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καίγεται για βαθμούς. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει ισάριθμες ισοπαλίες, γεγονός που είναι μεν θετικό λόγω του προγράμματος της, όμως για να έρθει η σωτηρία χρειάζονται νίκες. Γενικότερα, ως ομάδα έχει πολύ αποτελεσματική επίθεση, όμως αμυντικά της έχουν κοστίσει τα λάθη.

Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός στη βαθμολογία και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Τα αποτελέσματα της δεν είναι καλά κι έχει πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς της. Επιπλέον, στις εξόδους της έχει πολύ κακό πρόσωπο και μετρά τρεις σερί ήττες, έχοντας δεχθεί σε όλες από τουλάχιστον τρία τέρματα.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr

Στοιχηματικά, στο Βενέτσια – Κρεμονέζε, έχει αξία να πάμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Over 2.5, το οποίο οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν σε απόδοση 1.80, διότι έχουμε δύο ομάδες που είναι επιθετικά ικανές και αμυντικά δεν έχουν συνέπεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας, θα στηρίξουμε την ομάδα που έχει το κίνητρο και θα συνδυάσουμε και τα γκολ. Συνεπώς, θα πάμε με το combo 1 & Over 1.5, που είναι σε απόδοση 1.70.

BetMarket.gr Επιλογές Παρασκευή (26/04) 21:30, Βενέτσια – Κρεμονέζε: Over 2.5 (απόδοση 1.80)Παρασκευή (26/04) 21:45, Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα: 1 & Over 1.5 (σε απόδοση1.70)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό