17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ερμής Σχηματαρίου-Μίλωνας: Trade μεταξύ Μπράιαντ και ΜακΚίσικ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο trade της χρονιάς είναι γεγονός στην Elite League, με τον Μίλωνα να κάνει δικό του τον Ζακ Μπράιαντ από τον Ερμή και η ομάδα του Σχηματαρίου να παίρνει τον Μπράντον ΜακΚίσικ!

Trades και στην Ελλάδα; Μα, φυσικά! Και μάλιστα στην Elite League όπου Μίλωνας και Ερμής Σχηματαρίου έδωσαν τα χέρια για ανταλλαγή των Μπράιαντ και ΜακΚίσικ αντίστοιχα!

Συγκεκριμένα ο Ζακ Μπράιαντ θα κάνει το… δρομολόγιο από το Σχηματάρι στη Νέας Σμύρνη, ενώ το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τον Μπράντον ΜακΚίσικ ο οποίος θα πάψει να είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης!

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μπράντον ΜακΚίσικ, έως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο 24χρονος γκαρντ, τη φετινή σεζόν πήρε μεταγραφή στον ΑΟΝΣ Μίλων μεσούσης της χρονιάς, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν με την ομάδα ΑΠΟΠ Πάφου. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στην Ένωση Παραλιμνίου, καθώς και στους Florida Gators.

Ο ΜακΚίσικ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας το μεσημέρι της Τρίτης (5/3) και πραγματοποίησε δήλωση για την ενσωμάτωσή του στον Ερμή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στον Ερμή. Ανυπομονώ να πατήσω στο παρκέ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Μπράντον, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου!» ανέφερε ο Ερμής Σχηματαρίου.

Αντίστοιχα ο Μίλωνας ανακοίνωνε τον Ζακ Μπράιαντ: «Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ Zackery Denzel Bryant (1.88, 24/11/1997), ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Zack Bryant είναι γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην Elite League με 20,9 πόντους, ενώ παράλληλα σε 24 αγώνες έχει κατά μέσο όρο και 5,5 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ. Παράλληλα, την περσινή σεζόν πάλι με τη φανέλα του Ερμή είχε 21,1 πόντους, 4 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γερμανία με τη BG Goettingen, στη Φινλανδία με τη φανέλα της Λάχτι, στην Ιταλία με την ιστορική Καντού και στην Πολωνία με την Κζάρνι. Με τον πολωνικό σύλλογο πήρε και το βάφτισμα του πυρός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς συμμετείχε στο Europe Cup.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μαζί τον Μίλωνα ο Zack Bryant δήλωσε: «Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ξέρω καλά τον Μίλωνα και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Ως αντίπαλος μου άρεσε να παίζω στο “Κροίσος Πέρσης” γιατί έχει μπασκετικό κοινό. Θα βάλω τα δυνατά μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό